... ærligt håndværk med kant

Småt og godt

Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille

Skriverier på papirDIN JOURNALIST løser det meste, der har med skrift at gøre. Har du en virksomhedsside på Facebook, og vil du godt have et par fyndige budskaber ud i ny og næ? Så kan du købe et klippekort med ti opdateringer for 600 kroner (excl. moms) – herefter kan du sende en sms eller en mail med et par stikord pr. gang, så skriver jeg linjerne og sender dem retur.

Skal du skrive en tale, et brev, en ansøgning? Kommer ordene ikke, eller er du bange for, at der er for mange fejl? Jeg hjælper gerne, og prisen gives på forhånd.

Skal du have lavet en annonce, og vil du gerne have læst korrektur? Jeg sidder her for det samme.

Trænger din hjemmeside til en overhaling på det sproglige plan? Jeg hjælper gerne – også med opdatering eller redesign.

Har du brug for hjælp til en pressemeddelelse, en anmeldelse, en bog, en brochure, et banner, et smædebrev eller en klage? Jeg sidder her for det samme. Og jeg er sikkert ikke så dyr, som du tror.

Giv et kald.

Skrive på macbookSkriv til facebook